Empresa | We Transfer You
Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Configurar.


Empresa

We Transfer You taxis Barcelona
We Transfer You som una empresa dedicada al transport de persones, especialitzada en la gestió i el tracte amb les empreses i el turisme.

Estem ubicats prop de la ciutat de Girona, capital de província, i punt cèntric al cor entre el Pirineu de Girona i la Costa Brava.

Tenim un ampli coneixement de la Costa Brava, ens oferim per aconsellar els millors  llocs i assessorar bé als nostres clients perquè puguin visitar, conèixer i gaudir al màxim de les seves estades al Pirineu de Girona i la Costa Brava.

Realitzem transfers a qualsevol dels principals llocs turístics de la Costa Brava com Roses, Cadaqués, L’Escala, L’Estartit, Platja d’Aro, Lloret, Tossa de Mar, Begur, Figueres la ciutat de Salvador Dalí, o qualsevol altra població que vostè desitgi.

La nostra empresa disposa de confortables taxis de 4 i fins a 8 places pels nostres clients. Tots els nostres vehicles són adequats per poder oferir un transport de qualitat, gracies al seu nivell de prestacions, equipament i estat de conservació.

Disposem d’autoritzacions per recollir els nostres clients a tots els ports, aeroports i estacions.

Tenim capacitat per atendre a grans esdeveniments com poden ser: convencions, congressos i activitats esportives.

El nostre compromís és donar seguretat i confiança als nostres clients, gràcies a la fiabilitat i puntualitat del nostre servei.