www.wetransferyou.com
Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Configurar.


Preu: 250€
Inclou: Visita de tot el dia amb vehicle taxi de 8 places + conductor. Wifi i nevera mini bar amb 4 ampolletes d'aigua i 4 refrescs.
El preu també inclou l'IVA, tots els peatges i les esperes.
No inclou: Entrades per visitar monuments, espectacles ni altres atraccions.        
                                                                                                       
 
­­­­­­­­­­­­­­­­­TEMPS RECOMANAT
Matí de 09:00 a 13:00 -  Visita del poble de Tossa de Mar on podran entrar al recinte emmurallat de Vila Vella situat al costat de la cala es Codolar, passejar pels carrers del centre històric i contemplar els monuments d'una ciutat que posseeix reminiscències de l'època romana, l'era medieval i del modernisme. En acabar la visita ens dirigirem direcció Sant Feliu de Guíxols per la carretera GI-682 per acabar a Platja d’Aro, on podrem fer parades a diferents punts per contemplar des de punts elevats les millors vistes de la Costa Brava.
Dinar: restaurant recomanat o bé de lliure elecció. 
Tarda de 15:00 a 18:00 - Passarem la tarda a Platja d'Aro, una de les destinacions turístiques més conegudes de la Costa Brava. Aquí es podran relaxar asseguts a les seves terrasses davant del mar, passejar i comprar en els seus establiments de moda.
Per acabar el dia podran sopar en ple ambient de nit estiuenca i fins i tot prendre una copa abans de tornar al seu punt d'origen. 
 
Possibilitat de realitzar aquesta visita de tot el dia de forma totalment personalitzada i a lliure petició del client, fent les parades que el client consideri convenients i canviant els punts de visita recomanats per wetransferyou per altres de diferents, sempre dins de la ruta Costa Brava.