www.wetransferyou.com
Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Configurar.


Preu: 250€
Inclou: Visita de tot el dia amb vehicle taxi de 8 places + conductor. Wifi i nevera mini bar amb 4 ampolletes d'aigua i 4 refrescs.
El preu també inclou l'IVA, tots els peatges i les esperes.
No inclou: Entrades per visitar monuments, espectacles ni altres atraccions.        
                                                                                                        
 
­­­­­­­­­­­­­­­­­TEMPS RECOMANAT
Matí de 09:00 a 13:00 - Visita del poble de Peratallada, on podrem esmorzar tranquil·lament, i recórrer els carrers d'aquest bell poble medieval per després dirigir-nos a pocs kilòmetres de distancia, al poblat d’Ullastret, allà on visitarem un important jaciment ibèric, i també podrem entrar al Museu Arqueològic.
Dinar: restaurant recomanat o bé de lliure elecció. 
Tarda de 15:00 a 18:00 - Visitarem les ruïnes de l'antiga ciutat grega d'Empúries, també podrem entrar al seu museu arqueològic. En sortir podrem veure el poble de Sant Martí d'Empúries, amb el seu centre restaurat i la seva singular església gòtica, és una destinació turística molt popular. 
Per acabar el dia ens dirigirem al poble pescador de l'Escala on podran passejar pel seu passeig marítim, comprar productes gastronòmics derivats de la pesca i veure caure el vespre sopant amb impressionants vistes al mar. 
 
Possibilitat de realitzar aquesta visita de tot el dia de forma totalment personalitzada i a lliure petició del client, fent les parades que el client consideri convenients i canviant els punts de visita recomanats per wetransferyou per altres de diferents, sempre dins de la ruta del Baix Empordà.