www.wetransferyou.com
Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Configurar.


Preu: 250€
Inclou: Visita de tot el dia amb vehicle taxi de 8 places + conductor. Wifi i nevera mini bar amb 4 ampolletes d'aigua i 4 refrescs.
El preu també inclou l'IVA, tots els peatges i les esperes.
No inclou: Entrades per visitar monuments, espectacles ni altres atraccions.        
                                                                                                       
 
­­­­­­­­­­­­­­­­­TEMPS RECOMANAT
Matí de 09:00 a 13:00 - Visita per la ciutat de Girona, recorrent el seu barri vell on podrem veure la Catedral, l'església de Sant Feliu, els banys àrabs i el barri jueu.
 Dinar: restaurant recomanat o bé de lliure elecció. 
Tarda de 15:00 a 18:00 - Després de dinar sortirem de Girona per dirigir-nos a Banyoles, poble situat a uns 30 km d’aquesta, en el qual veuran el llac natural mes gran de la península ibèrica i on podran relaxar-se, passejar, llogar una barca, o envoltar el llac a peu o en bicicleta. 
Acabarem el dia amb la visita al bonic poble medieval de Besalú, declarat com "Conjunt Històric Artístic" i famós pel seu pont romànic.
 
 
Possibilitat de realitzar aquesta visita de tot el dia de forma totalment personalitzada i a lliure petició del client, fent les parades que el client consideri convenients i canviant els punts de visita recomanats per wetransferyou per altres de diferents, sempre dins de la ruta del Gironès, Pla de l’Estany i la Garrotxa.