www.wetransferyou.com
Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Configurar.


Preu: 250€
Inclou: Visita de tot el dia amb vehicle taxi de 8 places + conductor. Wifi i nevera mini bar amb 4 ampolletes d'aigua i 4 refrescs.
El preu també inclou l'IVA, tots els peatges i les esperes.
No inclou: Entrades per visitar monuments, espectacles ni altres atraccions.
 
 
­­­­TEMPS RECOMANAT
Matí de 09:00 a 13:00 - Arribarem al poble de Figueres on podrem esmorzar abans d'entrar a la fortalesa del Museu Salvador Dalí. Al sortir podrem creuar la plaça Gala i Salvador Dalí on a pocs metres trobarem l'església de Sant Pere, un edifici religiós d'origen gòtic recomanable per visitar.
A l’acabar la visita sortirem de Figueres en direcció Cadaqués, poble amb gran encant i lloc on seguirem submergits durant tota la tarda amb el surrealisme de Salvador Dalí.
Dinar: restaurant recomanat o bé de lliure elecció.
Tarda de 15:00 a 20:00 - Excursió pel Parc natural, marítim i terrestre del Cap de Creus, on podrem parar a l'impressionant paratge de Tudela i arribar fins al far de Cap de Creus. Finalitzarem amb una passejada per la bonica població de Cadaqués des d'on podran veure el millor capvespre possible.
 
Possibilitat de realitzar aquesta visita de tot el dia de forma totalment personalitzada i a lliure petició del client, fent les parades que el client consideri convenients i canviant els punts de visita recomanats per wetransferyou per altres de diferents, sempre dins de la ruta de l’Alt Empordà.