www.wetransferyou.com
Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Configurar.


Preu: 280€
Inclou: Visita de tot el dia amb vehicle taxi de 8 places + conductor.  Wifi i nevera mini bar amb 4 ampolletes d'aigua i 4 refrescs.
El preu també inclou l'IVA, tots els peatges i les esperes.
No inclou: Entrades per visitar monuments, espectacles ni altres atraccions.
 
 
­­­­TEMPS RECOMANAT
Matí de 09:00 a 13:00 - Esmorzar al poble de Monistrol de Montserrat per després tot seguit arribar al parc natural de Montserrat, i pujar al Santuari de la patrona de Catalunya on visitarem la Basílica Reial per veure la Verge Moreneta.
 Dinar: restaurant recomanat o bé de lliure elecció.
Tarda de 15:00 a 19:00 - Visita per tot el monestir benedictí amb possibilitat d'entrada al museu i a l'espai audiovisual.
Pujada amb funicular per visitar el camí de Santa Cova un dels llocs de peregrinació de la muntanya, i l'ermita de Sant Joan amb les seves impressionants vistes panoràmiques a la muntanya de Montserrat.
 
 
Possibilitat de realitzar aquesta visita de tot el dia de forma totalment personalitzada i a lliure petició del client, fent les parades que el client consideri convenients i canviant els punts de visita recomanats per wetransferyou per altres de diferents, sempre dins de la ruta del Monestir de Montserrat.