www.wetransferyou.com
Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Configurar.


Preu: 280€
Inclou: Visita de tot el dia amb vehicle taxi de 8 places + conductor. Wifi i nevera mini bar amb 4 ampolletes d'aigua i 4 refrescs.
El preu també inclou l'IVA, tots els peatges i les esperes.
No inclou: Entrades per visitar monuments, espectacles ni altres atraccions.        
                                                                                                       
 
­­­­­­­­­­­­­­­­­TEMPS RECOMANAT
Matí de 09:00 a 13:00 – Visita de les obres mestres més famoses d'Antoni Gaudí: la Sagrada Família, la Pedrera i la Casa Batlló.
Dinar: en restaurant recomanat o bé de lliure elecció.
Tarda de 15:00 a 20:00 - Baixarem pel Passeig de Gràcia fins arribar a la Plaça de Catalunya on començarem un recorregut a peu pel centre històric i el Barri Gòtic, passant per llocs com la Catedral i la Plaça Sant Jaume, on es troba l'Ajuntament i la Seu del Govern de Catalunya. Tornant al centre de la ciutat passarem per la bonica Plaça d'Espanya, on es troben les Torres Venecianes, les Fonts de Montjuïc, el Museu Nacional d'Art de Catalunya i el Centre Comercial Les Arenas (l'antiga plaça de toros).
Finalitzarem el recorregut passant per la Vila Olímpica, el Port Olímpic, el Port Vell i la Plaça Colon (porta d'accés a les rambles).
 
Possibilitat de realitzar aquesta visita de tot el dia de forma totalment personalitzada i a lliure petició del client, fent les parades que el client consideri convenients i canviant els punts de visita recomanats per wetransferyou per altres de diferents, sempre dins de la ciutat de Barcelona.